dům Spořilov interiér

dům Spořilov interiér
58whjp-arch_02-10.jpg
xumreq-arch_02-05.jpg
9m8ste-arch_02-14.jpg
i9wliw-arch_02-17.jpg
mgf3aj-arch_02-11.jpg
h140q9-arch_02-12.jpg
s72xd1-arch_02-08.jpg
tg2f7m-arch_02-09.jpg
fvpugm-arch_02-21.jpg
cqpy5z-arch_02-06.jpg

Kompletní rekonstrukce a rozšíření prostřední části řadového trojdomku s malou zahradou je navržen tak, aby do ulice respektoval původní spořilovskou zástavbu (jsou zachovány velikosti oken, římsy, omítaná fasáda, střešní krytina). Přístavba směrem do zahrady naopak dává najevo, že je novou hmotou přidanou k původnímu objektu. Rozšíření o obývací pokoj a venkovní posezení je sjednoceno pod jeden rámový celek z pohledového betonu, obytná část přímo navazuje na zahradu a zahrada se stává její součástí. Patro se nově otevírá až do krovu a využívá celé výšky střechy.